Verbouw

Het realiseren van een aanbouw aan uw woning kan uw leefruimte in huis aanzienlijk vergroten. Niet alleen kan het uw woongenot vergroten, maar de prijs van uw woning kan hierdoor ook stijgen. Wij zijn gespecialiseerd in het uitbreiden van woonhuizen en voeren dat uit met hoge kwaliteit materialen.

Verbouwing brengt voor de opdrachtgever al genoeg zorgen met zich mee. U heeft bij ons te maken met één contactpersoon die al uw vragen kan beantwoorden, coördineert de planning en de aansturing van de onderaannemers regelt. Bovendien houdt hij u steeds nauwgezet op de hoogte van de voortgang van het bouwproces. Bij verbouwingen moet vaak gewerkt worden, terwijl de normale gang van zaken gewoon doorgang vindt. Dat vereist flexibiliteit, een juiste planning en goede afspraken.

Wij kunnen voor u de gehele aanbouw, opbouw of verbouwing van uw huis verzorgen. Het vervangen van kozijnen, het vergroten van uw woonkamer, het plaatsen van een dakkapel, verbouwing van uw keuken of badkamer zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden. Wij regelen hierbij alles van begin tot eind. Van de fundering tot het aansluiten van de elektra.

Denkt u binnenkort een verbouwing te realiseren? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Meer in deze categorie: « Nieuwbouw Contact »