Over ons

Bouwen met vertrouwen

Aannemersbedrijf Timmerman BV uit Valkenswaard is een snel groeiend bedrijf dat beschikt over vele jaren ervaring in de aannemersbranche.

Een van onze sterke punten is dat wij ons werk snel en grondig afwerken, wij zorgen ervoor dat u niet in een bouwput of onafgewerkte verbouwing blijft zitten. U kunt erop rekenen dat de verbouwing op de afgesproken tijd klaar is met de gewenste kwaliteit. Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt en een uitgebreide offerte uitgebracht waardoor achteraf geen onaangename verrassingen ontstaan. Wij werken open en transparant, op een informele en professionele manier.

We werken nauw samen met ervaren en gerenommeerde onderaannemers uit de regio. Ondernemingen die van elkaar weten wat ze kunnen en die u samen een compleet aanbod van activiteiten bieden. Het grote voordeel voor u is dat u altijd via één aanspreekpunt toegang hebt tot dit arsenaal aan bouwkundige kennis, vaardigheden en ervaring.

Bent u geïnteresseerd in ons bedrijf neem dan gerust contact met ons op voor uw aan- of verbouwing en wij voorzien u graag van vrijblijvend advies en offerte.

Meer in deze categorie: Nieuwbouw »