Nieuwbouw

Uw droomhuis duurzaam gebouwd

Aannemersbedrijf Timmerman BV wil graag uw partner zijn en doet er alles aan om uw droom uit te laten komen. Nieuwbouw kan over het algemeen worden opgedeeld in cascobouw en afbouw.
Wij kunnen deze beide voor u verzorgen zodat eventuele communicatiestoornissen tot een minimum beperkt kunnen worden en de planning naadloos op elkaar aansluit.

Met de cascobouw leg je de basis van je verdere woning. Dat houdt heel wat meer in dan alleen maar metselwerk. Hoewel veel van het gerealiseerde werk in de cascobouwfase na de afbouwfase niet meer zichtbaar is vormt het dus wel de basis van uw woning. De cascobouw bepaalt in grote mate de duurzaamheid van een woning. Tijdens het realiseren van de cascobouw moet u uw afbouw in grote lijnen al in beeld hebben. Onder de cascobouw vallen bijvoorbeeld: het grondwerk, kelder, fundering, vloeren (begane grond en verdiepingsvloeren), binnenmetselwerk, gevelmetselwerk en het dak.

Aangezien de afbouw gedeeltelijk overlappend is voeren wij graag beide bouwtrajecten voor u uit.

De afbouw vindt plaats na realisatie van de ruwbouw. Te denken valt hierbij aan: wandafwerking; vloerafwerking; plaatsen trappen; plafondafwerking; schilderwerk; elektriciteit; installatiewerkzaamheden en aftimmerwerkzaamheden.

Tijdens de afbouwfase regelen wij dat de diverse werkzaamheden goed op elkaar afgestemd zijn.

U heeft bij ons te maken met één contactpersoon die al uw vragen kan beantwoorden, de planning coördineert en de aansturing van de onderaannemers regelt. Bovendien houdt hij u steeds nauwgezet op de hoogte van de voortgang van het bouwproces.

Gaat u binnenkort uw droomhuis bouwen? Bel ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

Meer in deze categorie: « Over ons Verbouw »